Sälja

När du bestämt dig för att sälja din bostad är vårt fokus att tillsammans med dig besluta hur vi får det bästa slutpriset. Varje bostad är unik och det är många faktorer som bidrar till en framgångsrik försäljning.

Vi baserar vår rådgivning på följande aspekter:

  • Vår breda och djupa kunskap om den lokala marknaden
  • Vad som krävs för att lyfta fram just din bostad på rätt sätt
  • Förståelsen för vad de önskade köparna vill ha

Vi driver hela processen. Från värdering, marknadsföring, visning, budgivning, kontraktsskrivning fram till tillträdet.

Vi vet att grunden till ett framgångsrikt samarbete är att du känner dig helt trygg med värderingen, hur vi marknadsför den och gentemot vilka. Därför anpassar vi alltid processen efter dina behov och krav. Vår värdering och hur vi rekommenderar att marknadsföra just din bostad tar alltid utgångspunkt i din bostads unika karaktär.

Tillsammans ser vi till att skapa alla förutsättningar som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat.

Sälja Underhand

Självklart hjälper vi dig enligt dina önskemål om du vill att ditt hem ska förmedlas med full diskretion. Processen skräddarsys efter dina krav, men vanligast är att vi matchar ditt hem med de intresseanmälningar vi har. I vårt register har vi även potentiella köpare som avvaktar att den rätta bostaden ska bli tillgänglig. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi arbetar med underhandsförsäljningar.

Köpa

Letar du efter ditt nästa hem? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig. Berätta för oss om dina speciella önskemål och om du vill bo på Östermalm, i Djursholm eller i Stocksund – så kontaktar vi dig när vi får in en bostad som matchar dina förväntningar och krav.

Intresseanmälan ›