Till salu | LES SKIEURS 223, VERBIER

Översikt

Topp läge i Verbier!


Med absolut närhet till Medrans liftstation och Place Central ligger denna helt nyrenoverade våning om 95 kvm. Tre bra sovrum med plats för upp till sex personer. Två badrum. Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrummet med öppenspis. Stor balkong med utsikt över bergen i syd och sydvästläge. En garageplats i huset tillhör våningen.

Adress:
LES SKIEURS 223, VERBIER
Våning:
2
Antal rum:
4 rum och kök
Objekttyp:
Friköpt - Lägenhet
Area:
95 Kvm
Pris:
1 800 000 Euro CHF 1 950 000
Avgift:
1 800 000 Euro CHF 1 950 000

ANSVARIG MÄKLARE

Hans Mörner
Hans Mörner

HALL
Välkomnande hall med gott om avhägning. Vackert stengolv med golvvärme.

BADRUM
Det finns två bra badrum i bostaden. Båda med dusch, vägghängd WC, handfat och handdukstork. Golv i kalksten med golvvärme. Väggarna hamambehandlade på schweiziskt vis. Infällda spottar i tak.

SOVRUM
Tre utmärkta och effektiva sovrum. Master bedroom med två stora garderober och gott om plats för dubbelsäng. Sovrum 2 och 3 har våningssängar och stora garderober. Vackra trägolv, infällda spottar i tak. Master bedroom samt sovrum 2 har utgång till lägenhetens stora balkong

KÖK
Modernt barkök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Gott om förvaring i både över och underskåp. Diskmaksin, induktionshäll, kombinerad ugn och micro. Kyl och frys återfinns i kökets bardel. Alla vitvaror från Siemens

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med öppenspis och utgång till balkongen som ligger i syd- sydväst läge med sol hela dagen. Här finns gott om plats för både soffa, soffbord och fåtöljer.

 

ÖVRIGT
Hela lägenheten är nyrenoverad för fyra år sedan. Praktiskt uppvärmt pjäxs- och skidförråd direkt utanför entrén. Till lägenheten hör en garageplats i huset. Rymlig balkong med sol hela dagen, gott om plats för utemöbler och grill. Ett mycket centralt och populärt läge i Verbier. Två minuters gångväg till Medrans liftstation, ca 5 minuters promenad ner till Place Central.

Boarea:
95 Kvm (enligt ritning)
Våning:
2

Uppvärming och energi

Uppvärmning:
Oljeeldning
Energideklaration:
Behövs ej
admin order 342 1554898425 1

admin order 342 1554898425 1

Bilder